Bij het Boerenbondsmuseum hebben we een breed scala aan vrijwilligersfuncties. Momenteel zijn we op zoek naar de onderstaande functies.

 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de horeca

Met een gezellig team verzorgen wij oa. koffietafels en aan de bar bedienen we onze bezoekers van de gevraagde drankjes en / of etenswaren.

Lijkt dit je leuk en ben je geïnteresseerd om onze collega te worden? Neem dan contact op met het museum. Stuur een mail naar: info@boerenbondsmuseum.nl

Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waarin we je verdere informatie geven en bespreken wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten.

Word boer(in) bij het Boerenbondsmuseum

Voor de werkgroep boerderij is het museum op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om mee te werken bij de verzorging van het vee en de gewassen, de grondbewerking , het zaaien, verzorgen en oogsten van de akkerbouw producten. Hooien en verzorging van het weiland en de koeien.

Kennis van boerenarbeid is niet vereist. Opleiden doen de leden van de werkgroep als ervaren boeren zelf er is ook een draaiboek gereed met uitleg van de werkzaamheden die gedaan worden. 

Meer weten of aanmelden? Stuur dan een mail naar: info@boerenbondsmuseum.nl

Kom bakken in het Boerenbondsmuseum

De werkgroep bakkers zoekt enthousiastelingen die na een inwerkperiode mee willen draaien in onze werkgroep.

Om te kunnen werken met een houtoven zal in eerste instantie met begeleiding van een ervaren iemand begonnen worden met als doel zelfstandig te kunnen werken. Vooralsnog bakken we met 2 personen per keer omdat onze werkwijze best arbeidsintensief is. We beperken ons met de producten tot de periode rond 1930. We bakken wit, bruin volkoren en krentenbrood en ook worstenbrood en broodjes. Maar in overleg kunnen ook andere producten worden gebakken.

Meer weten of aanmelden? Stuur dan een mail naar: info@boerenbondsmuseum.nl

Contact

Questions or more information? Please contact us by telephone or e-mail. Or fill in the contact form.

Available every day from 13:00 to 17:00 hours

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.